Liander op National Geographic

TV-programma Green Dream District

Green Dream District is een tv-programma op National Geographic. Jonge uitvinders (12-19 jaar) strijden gedurende dertien weken om de prijs voor de meest verrassende, toekomstgerichte, duurzame uitvinding van 2011. Joris Putman en Levi van Kempen presenteren het programma.

In de eerste twaalf afleveringen mogen de uitvinders hun duurzame innovatie presenteren. Per aflevering beoordeelt een vakjury drie uitvindingen. Slechts één hiervan gaat door naar de finale op 25 juni. Elke zaterdag zijn de uitzendingen op National Geographic! Dus ga kijken. En houd deze site in de gaten voor meer updates of kijk op de site van Green Dream District of de site van National Geographic.

Waarom is Liander betrokken bij Green Dream Disctrict?

Liander is de energienetbeheerder in een groot deel van Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar ruim twee miljoen huishoudens. We zijn dus nauw betrokken bij de samenleving en streven naar duurzame oplossingen voor maatschappij en milieu. Oplossingen die de uitvinders van Green Dream District misschien wel hebben verzonnen!

Via deze site kun je lezen hoe wij ons inzetten voor een duurzame maatschappij. Elke week vind je hier meer informatie over duurzaamheid en innovatie en kun je delen van de uitzendingen terugzien.

Green Dream District videofragmenten

90x90_Filmframe_GDD Elke aflevering van Green Dream District schenkt aandacht aan de activiteiten van Liander. Bekijk alle  Green Dream District videofragmenten van 2011  tot nu toe. Elke week komt het fragment van de uitzending van de voorafgaande week erbij.
Alle  Green Dream District videofragmenten van seizoen 2010 kunt u ook nog terugzien.

Liander in Green Dream District

In elke aflevering van Green Dream District is aandacht voor een duurzaamheids- of innovatieproject van Liander. Voor elk van deze projecten is een aparte informatiepagina opgesteld die je kunt vinden via de links hieronder: